Waarom Sunrise

Onze spa’s zijn probleemloos, eenvoudig te bedienen en absoluut luxueus.

Ontspan na het werk

Breng vrienden samen

Maak tijd voor jezelf

Verbeter gezondheid

Verfraai uw huis

Kracht en stabiliteit van binnenuit

Elke Ultimate-spa begint met een solide basis. Onze polyethyleen ABS bodem pan sluit ongedierte en vocht uit, terwijl de warmte juist wordt vastgehouden.


Geïntegreerd in de verzegelde ABS bodem pan is ons gegalvaniseerd stalen frame. Ontworpen om ongeëvenaarde sterkte en stabiliteit te bieden, het frame kan meer dan 3200 kg dragen. In tegenstelling tot houten constructies, is onze gegalvaniseerde frame gebouwd om levenslang mee te gaan. Het is niet alleen 10 keer sterker dan hout, het zal niet barsten, vervormen of rotten en in tegenstelling tot hout zal het geen termieten of andere knagende insecten aantrekken.


De plastic hoeken zorgen er voor dat elk frame snel, gemakkelijk en altijd naar de juiste specificaties gemonteerd wordt.


Het derde component van ons systeem is de polysteel omkasting. Dit biedt superieure isolerende kenmerken en geluidsblokkerende eigenschappen. De onderhoudsvrije Click & Change omkasting is niet alleen volledig bestendig tegen rotten, scheuren en afbladderen, maar maakt toekomstige kleurveranderingen mogelijk.

Green Guard Roxul-isolatie

Elke Sunrise-spa is geïsoleerd met onze eigen Green Guard Roxul-isolatie.

Deze isolatiemethode registreert en recirculeert de eigen warmte-energie van de spa door de hele binnenkast, waardoor de behoefte naar verwarming wordt verminderd - en dat bespaart u geld.

Andere voordelen van onze gepatenteerde isolatie:

Zal geen vocht opnemen of vasthouden, zoals traditionele sproeischuim-isolatie, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen.

Superieure geluidsabsorptie maakt Sunrise bubbelbaden tot de stilste spa’s op de markt.

Is niet-organisch en biedt geen voedselbron voor bacteriën of ongedierte.

De Rc-waarde van deze isolatie is 8, dezelfde waarde die gebruikt wordt bij het energieneutraal maken van woningen.

Spa-uitrusting

Superieure bediening door Balboa watergroep

Een geavanceerde, hypermoderne spacontroller biedt ultiem gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid voor elke spa-gebruiker. De Powerworks ™ met M7-technologie is een revolutionair nieuw hardware- / softwareplatform dat mechanische sensorschakelaars en externe doorvoertemperatuursensoren volledig vervangt.


Het M7-platform is uitgerust met twee identieke solid-state sensoren die in het verdeelblok van de verwarmer worden gemonteerd. Deze “slimme sensoren” meten de watertemperatuur nauwkeurig en betrouwbaar, terwijl ze kritieke wateromstandigheden bewaken zonder de mogelijkheid van mankementen als gevolg van een defecte mechanische schakelaar.


Titanium verwarmingselement

Het titanium verwarmingselement bevat geen ijzer en zal niet roesten of corroderen. Het materiaal hoeft niet gecoat te worden om het te beschermen tegen waterbehandelingsproducten. Titanium vormt aan de oppervlakte van het element een dioxide-laag, waardoor aanzet van kalk tegengegaan wordt en de levenscyclus van het product wordt verlengd.


Ontworpen voor een lange levensduur

Spa’s van Sunrise Spas zijn technisch en functioneel superieur en zijn ontworpen in samenwerking met medische en technische professionals, om jarenlang probleemloos van te genieten.


Elk aspect van de spa, van de structuur tot de mechanische bediening, wordt erkend als toonaangevend in de branche. Daarnaast worden de spa’s op meer dan 300 kwaliteitscontrolepunten persoonlijk geïnspecteerd door kwaliteitscontroleurs om ervoor te zorgen dat elke stap van het productieproces voldoet aan de normen die onze reputatie vereist.

Watershield Cover

100% polyester met een polyurethaan coating omde absorptie van water nog beter tegen te gaan.

Remt de groei van meeldauw en schimmel

Naast dat het lichter en sterker is dan vinyl, heeft het een meer moderne uitstraling.

Het gebruik van recyclebare materialen maakt deze cover ecologisch superieur.