Spa planning


Doel

Verander uw tuin in een oase van wellness en ontspanning, met een spa creëert u luxe en sfeer en dat maakt uw tuin helemaal af. Op een koude winterdag kunt u heerlijk opwarmen en relaxen in warm water en in de avond romantisch genieten onder een heldere sterrenhemel. Of geniet samen met vrienden van uw spa tijdens een tuinfeestje op een heerlijke zomerdag. Wat uw reden ook is voor een nieuwe spa, wij adviseren u graag over de verschillende modellen.

Gemak

Houd bij het kiezen van de locatie van uw spa rekening met het gemak, hoe dichter bij uw huis, hoe meer gebruiksgemak. Een overkapping of dakterras biedt ook opties, zorg er dan wel voor dat de constructie het spa-gewicht kan dragen. Binnen onze collectie hebben wij hiervoor een aantal lichtgewichtmodellen.

Privacy

Heeft u aan privacy gedacht voor de locatie van uw spa? Hoge planten en struiken kunnen op een natuurlijk manier privacy en een gezellige sfeer creëren. Het is van belang dat u de juiste keuze maakt voor de locatie in uw tuin.

Weer

U kunt uw spa het gehele jaar door gebruiken. Denk daarom ook na over het landelijk klimaat voor de locatie van uw spa, houdt rekening met direct zonlicht, windrichting en winter-weeromstandigheden.

Uitzicht

Geniet van uw uitzicht wanneer uw in uw spa zit. Kiest u voor een landschappelijk uitzicht of liever een beschutte plek voor uw wellness oase. Denk daarom na over de locatie in uw tuin.

Waterafvoer

Bekijk de waterafvoer van uw tuin, kijk daarbij uit voor stilstaand water en plassen bij hevige regenval hoe het water wegstroomt uit uw tuin.

Elektriciteit

Het installeren van uw nieuwe Sunrise Spa kan niet eenvoudiger met onze plug & play modellen. Nadat de spa gevuld is met water, sluit u hem gewoon aan op een standaard stopcontact voor de stroomvoorziening. De overige modellen kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden door een monteur/elektricien.