Sunrise Classic

"Verander uw tuin in een oase van wellness en ontspanning..."

Onze bubbelbaden zijn probleemloos, eenvoudig te bedienen en zeer luxueus.


Zorgeloos genieten!


Bij sunrise spas streven we naar superieur vakmanschap en luxe voor een betaalbare prijs. We gebruiken de nieuwste innovaties om bubbelbad-ervaring te maximaliseren en uw onderhoud te mininmaliseren.


We begrijpen dat een spa voor uw huis een aanzienlijke investering is, daarow hebben we al onze spa's gebouwd met materialen die een leven lang meegaan. Bovendien hebben we het onderhoud en de bediening eenvoudiger en goedkoper gemaakt, met een eigen isolatie- en filtersysteem.


BEKIJK DE MODELLEN

Classic Collection Uitrusting

Veiligheidsfuncties

1   LED-veiligheidslamp

2   Gemakkelijke instap


Sfeer & Entertainment

3   LED-verlichte knoppen(SXz-serie)

4   Audio-systeem(optioneel)

5   LED-buitenverlichting

6   LED-Kleurentherapie

7   Rustgevende LED-waterval


Massage & comfort 

8   Krachtige hydrotherapiepompen

9   Nekmassage

10 Comfortkussens

11 Zitplaatsen op verschillende niveaus


Efficientiefuncties

12 9,3 m2 filteroopervlak

13 Deluxe keypad & bediening

Bedieningspaneel

Dit systeem wordt geleverd met een gestroomlijnd bedieningspaneel. Het heeft een eenvoudig, maar toch uitgebreid menu, en de intuitieve gebruikersnavigatie maat het gemakkelijk om de spa in te stellen zoals u dat wenst. Het heeft een groot LCD scherm met achtergrondverlichting en leest gemakkelijker dan ooit.

Auqa Sun Ozone

Aqua Sun Ozon-waterzuiveringssysteem zorgt automatisch voor gezond, kristalhelder water en vermindert tegelijkertijd het chemisch onderhoud. Aquazone is een Corona Discharge ozonsysteem dat uw spawater desinfecteert en reinigt.

Waterway2.2Kw Dubbele Snelheden-pomp

Deze pomp is voorzien van een 56-frame motor(16,5 cm) die op twee snelheden kan draaien. Elke stand heeft vier geisoleerde wikkelingen voor verhoogde efficientie, extra kracht, een lagere bedrijfstemperatuur en een langere levensduur van de motor.

Draadloze connectiviteit

Sunrise Spa plaatst uw spa bediening in de palm van uw hand. Download eenvoudigweg de gratis app, synchroniseer met uw wifi-systeem thuis en geniet van volledige controle. Stel de temperatuur in, stel filtercycli in om uw geld te besparen of maak uw spa klaar vanuit uw luie stoel voordat u gaat genieten van een ontspannende spa-ervaring.

Green Guard Roxul-isolatie

Elke Sunrise-spa is geisoleerd met onze eigen Green Guard Roxul-isolatie.


Deze isolatiemethode registreert en reciculeert de eigen warmte-energie van de spa door de hele binnenkast, waardoor de behoefte naar verwarming wordt verminderd en dat bespaart u geld


MEER WETEN OVER ISOLATIE?

Kracht en stabiliteit van binnenuit

Elke spa begint met een solide basis. Onze polyethyleen ABS bodem pan sluit ongedierte en vocht uit, terwijl de warmte juist wordt vastgehouden.


Geintrigeerd in de verzegelde ABS bodem pan is ons gegalvaniseerd stalen frame. Ontworpen om ongeevenaarde sterkte en stabiliteit te bieden, de frame kan meer dan 3200kg dragen.


LEER MEER OVER KRACHT EN STABILITEIT

Spa uitrusting

Superieure bediening door Balboa watergroep

Ontworpen voor een lange levensduur

Titanium verwarmingselement


LEES MEER OVER DE UITRUSTING VAN ONZE SPA'S


Hydrotherapie-jets

Er is een verscheidenheid aan jet groottes en binnenstijlen gebruikt met uniek zit patronen om superieure hydrotherapie te bereiken voor individuele spa-modellen. Daarom is niet elke jet die hieronder wordt beschreven  of afgebeeld beschikbaar in elk model. Niet alle interne jet stijlen zijn beschikbaar in alle jet groottes. 


Om het watervolume aan te passen, draait u eenvoudig de jet knop met de mee naar de uit positie of tegen de klok in naar de maximale positie. Als u te hard naar het maximum beweegt draait u de binnenkant van de jet los uit de body

Bekijk alle classic modellen