Sunrise Inspiration

Therapie. Kwaliteit. Comfort

Onze bubbelbaden zijn probleemloos, eenvoudig te bedienen en zeer luxueus.


Zorgeloos genieten!


Inspiration spa's weet dat u veel keuzes heeft en begrijpt dat uw investering in een spa er een is die niet zomaar moet worden genomen. Wat uw individuele redenen ook zijn om te genieten van de voordelen van de spa-lifestyle, wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.


Hoewel veel spa's er ongeveer hetzelfde uitzien, zijn ze niet hetzelfde gebouwd. Tijdens uw zoektocht stimuleren wij u om uzelf goed in te lichten en vervolgens de ontwerp en constructietechnieken van een Inspiration-spa te vergelijken. 


BEKIJK DE MODELLEN

Smart touch-paneel

De geavenceerde SmartTouch bedieningspanelen van de Surnise Spa's zijn gemakkelijk te lezen en bieden u de mogelijkheid om met een druk van uw vinger de temperatuur, lichtaanpassing of massage te bedienen. In tegenstelling tot uw smartapparaten werkt de bediening zelfs als deze nat is.

Draadloze connectiviteit

Sunrise spas plaatst uw spabediening in de palm van uw hand. Download eenvoudigweg de gratis app, synchronisser met uw wifi-systeem thuis en geniet van volledige controle. Stel de temperatuur in, stel filtercycli in om geld te besparen of maak uw spa klaar vanuit uw luie stoel voordat u gaat genieten van een ontspannende spa-ervaring.

Waterway2.2Kw dubbele snelheden-pomp

Deze pomp is voorzien van een 56-frame motor(16,5 cm) die op twee snelheden kan draaien. Elke stand heeft vier geisoleerde wikkelingen voor verhoogde efficientie, extra kracht, een lagere bedrijfstemperatuur en een langere levensduur van de motor.

Gebruik de kracht van luchttechnologie

De Air-X stoel is een geheel nieuwe therapie-ervaring die standaard geïnstalleerd is op elk model Inspiration Spa. Het is een zachte, fijne precisie-massage voor zacht weefsel wat essentiële therapie biedt voor gevoelig gebieden.


Air-X geeft het zachte gevoel van lucht en water met kinetisch vermogen dat is afgeleid van de straalmotortechnologie. Het is een technologie waarbij lucht en water optimaal vermengd worden voor efficiënte en krachtige prestaties, zonder de extra luidruchtige luchtpompen waarmee spa's normaal gesproken zijn uitgerust. Spa-jets kunnen kracht en precisie bieden, maar Air-X is iets heel anders.


Air-X maakt gebruik van 'Airnetic-Engineering' en vermengt de luchtuitvoer van de jets met 80% lucht, voor een jetstream die zowel zacht als krachtig is. Door het combineren van drie stromingspatronen met stimulerende reflexologie worden pijnlijke spieren en vermoeide gewrichten verzacht en verjongd.

Kracht en stabiliteit van binnenuit

Elke spa begint met een solide basis. Onze polyethyleen ABS bodem pan sluit ongedierte en vocht uit, terwijl de warmte juist wordt vastgehouden.


Geïntrigeerd in de verzegelde ABS bodempan is ons gegalvaniseerd stalen frame. Ontworpen om ongeëvenaarde sterkte en stabiliteit te bieden, het frame kan meer dan 3200kg dragen.


LEER MEER OVER KRACHT EN STABILITEIT

Green Guard Roxul-isolatie

Elke Sunrise-spa is geïsoleerd met onze eigen Green Guard Roxul-isolatie.


Deze isolatiemethode registreert en recirculeert de eigen warmte-energie van de spa door de hele binnenkast, waardoor de behoefte naar verwarming wordt verminderd en dat bespaart geld


MEER WETEN OVER ISOLATIE?

Spa uitrusting

Superieure bediening door Balboa watergroep

Ontworpen voor een lange levensduur

Titanium verwarmingselement


LEES MEER OVER DE UITRUSTING VAN ONZE SPA'S


Verlichting

Bekijk alle inspiration modellen