Nieuws

Spa work-out
Ontspanning is geen luxe meer, maar noodzakelijk voor iedereen die zijn gezondheid op waarde schat. Door een druk leven even geen tijd voor trainen en ontspannen? Dan is er maar één ding te doen: de tijd in de spa combineren met sporten! Er is niets zo fijn als die dagelijkse wellness thuis en het herboren gevoel van na het sporten.   Trainen in een spa heeft dan ook veel voor..

24-05-2022
Lees verder
Ook het wateronderhoud bij een spa is ontspannen
Een spa helpt u ontspannen en uw stressniveau te verlagen en is er juist niet om u stress te bezorgen over het onderhoud. Voordat u een nieuwe spa aanschaft, is het verstandig om een checklist te maken betreffende de zaken waar u over geïnformeerd wilt worden. Er zijn zoveel modellen en opties waaruit u kunt kiezen, waardoor vaak een uitleg over het waterbehandelingssysteem vergeten wordt. Vr..

24-05-2022
Lees verder
Waarom douchen voordat u in een spa stapt?
Heeft u zich weleens afgevraagd waarom in openbare wellnessruimtes gevraagd wordt of u wilt douchen voor het gebruik maken van de spa’s? Wanneer er bij vrienden gevraagd wordt of u eerst wilt douchen voor het betreden van de spa? Of neemt u thuis ook altijd een douche voordat u in uw eigen spa stapt? Hieronder leest u het antwoord waarom een voorafgaande douche zo belangrijk is. Ook al kl..

24-05-2022
Lees verder
Calorieën verbranden met een badsessie?
Heeft u een spa of bent u van plan er één te kopen? Dan zult u zich vast wel afvragen of een bubbelbad daadwerkelijk zorgt voor gewichtsverlies en hoeveel calorieën u eventueel zou kunnen verbranden. In deze blog nemen wij u mee om antwoord te geven op de des betreffende vraag ‘’Calorieën verbranden met een badsessie?”   Volgens een onderzoek u..

24-05-2022
Lees verder