Sunrise Ultimate

"U zult genieten van de manier waarop uw Ultimate Spa eruitziet in uw tuin"

Onze bubbelbaden zijn probleemloos, eenvoudig te bedienen en zeer luxueus.


Het ultieme van luxe, comfort en massage

Sunrise spa's weet dat u veel keuzes heeft en begrijpt dat uw investering in een spa er een is die niet zomaar moet worden genomen. Wat uw individuele redenen ook zijn om te genieten van de voordelen van de spa-lifestyle, wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.


Hoewel veel spa's er ongeveer hetzelfde uitzien, zijn ze niet hetzelfde gebouwd. Tijdens uw zoektocht stimuleren wij u om uzelf goed in te lichten en vervolgens de ontwerp en constructietechnieken te vergelijken. 


BEKIJK DE MODELLEN

Ultimate Collection Uitrusting

Functies

1   22 Hydrotherapie-jests met dubbele drukregeling

2   Rustgevende LED-waterval

3   Shiatsumassage stoel

4   Auto clean water management met 4 filters

5   Dubbele lounge-positie met verschillende hoogte

6   Makkelijk instappen

7   Balboa touchscreen controller

8   Lounge zonder zwaartekracht met dubbele drukregeling

9  11 Speciale reflexology jets

Smart touch-paneel

De geavenceerde SmartTouch bedieningspanelen van de Surnise Spa's zijn gemakkelijk te lezen en bieden u de mogelijkheid om met een druk van uw vinger de temperatuur, lichtaanpassing of massage te bedienen. In tegenstelling tot uw smartapparaten werkt de bediening zelfs als deze nat is.

Draadloze connectiviteit

Sunrise spas plaatst uw spabediening in de palm van uw hand. Download eenvoudigweg de gratis app, synchronisser met uw wifi-systeem thuis en geniet van volledige controle. Stel de temperatuur in, stel filtercycli in om geld te besparen of maak uw spa klaar vanuit uw luie stoel voordat u gaat genieten van een ontspannende spa-ervaring.

Power Saver pomp

Deze speciale pomp wordt gebruikt voor het verwarmen en filteren van de spa en gebruikt daarbij alleen 1A waardoor het niveau van energie-efficiëntie wordt verhoogd. Het biedt echter nog steeds een intense massage wanneer de massagestand is ingeschakeld. Alleen beschikbaar in de Ultimate Collectie.

Persoonlijk, comfort en stijl


De Ultimate U1 Spa biedt aantrekkelijke persoonlijke functies, waaronder een ultra-comfortabele loungestoel zonder zwaartekracht, een 22-punts stoel voor lichaamstherapie met dubbele drukregelaars, een ontspanningszone voor twee zitplaatsen voor koppels en een shiatsu-massagestoel naast een verlichte rustfontein met een op zen geïnspireerde waterval.Shiatsu Massage stoel


In totaal 11 jets, waaronder 3 grote LED-Glo-jets in het midden van de rug en 8 perimeter-jets die de zijcontouren van de rug volgen voor diepe weefselmassage.


22-Point Controlled Body Therapy zitting


Met dubbele drukregelaars doet deze stoel zijn naam eer aan en biedt 22 therapiepunten, waaronder 6 over de rug, 10 langs de dijen en kuiten, vervolgens 2 armsteunjets en 4 voetplaatjets die reflexologietherapie leveren aan polsen of handen, plus de ballen en hiel van elke voet. Inclusief 6 LED Glo-jets.


Dubbele relax zone met verschillende hoogte


Twee naast elkaar geplaatste stoelen op twee verschillende hoogtes, elk met 8 jets voor de rug, variërend van groot tot shiatsu-formaat, en direct over een multi-jet reflexologiekoepel voor een ontspannende voetmassage. Inclusief 2x 3 LED Glo-Jets.


Zero Gravity Lounge


In totaal 20 jets bieden 2 niveaus van massagedruk, nek-tot-voetmassage. Bevat 8 jets voor comfort van de boven-, midden- en onderrug, samen met 10 dij- en kuitjets, plus 2 jets die reflexologietherapie bieden aan de onderkant van uw voeten. Jetmaten variëren van groot tot shiatsu-formaat voor diepe weefselmassage. Inclusief 8 LED-Glo-jets.

Green Guard Roxul-isolatie

Elke Sunrise-spa is geisoleerd met onze eigen Green Guard Roxul-isolatie.


Deze isolatiemethode registreert en reciculeert de eigen warmte-energie van de spa door de hele binnenkast, waardoor de behoefte naar verwarming wordt verminderd en dat bespaart u geld


MEER WETEN OVER ISOLATIE?

Kracht en stabiliteit van binnenuit

Elke spa begint met een solide basis. Onze polyethyleen ABS bodem pan sluit ongedierte en vocht uit, terwijl de warmte juist wordt vastgehouden.


Geintrigeerd in de verzegelde ABS bodem pan is ons gegalvaniseerd stalen frame. Ontworpen om ongeevenaarde sterkte en stabiliteit te bieden, de frame kan meer dan 3200kg dragen.


LEER MEER OVER KRACHT EN STABILITEIT

Spa uitrusting

Superieure bediening door Balboa watergroep

Ontworpen voor een lange levensduur

Titanium verwarmingselement


LEES MEER OVER DE UITRUSTING VAN ONZE SPA'S


Quad filter Auto Clean Water Management

Het automatisch schoon-water-beheersysteem biedt consistent gemakkelijk onderhoud en waterbeheer en combineert filtratie en een ontsmettingssysteem, wat resulteert in een vrijwel zelfreinigende spa. Filtratie door middel van vier gepatenteerde antimicrobiële filters, aangedreven door de extreem energiezuinige Power Defender-pomp met enkele versterker, wordt gecombineerd met het AquaNova Dual UV / Ozone Sanitizer-systeem om ervoor te zorgen dat ongewenste elementen worden verwijderd en uw water schoon en helder wordt gehouden. 


De antimicrobiële filters zijn gebouwd met Advanced Point Bonded Filtration Fabric en zijn verbeterd met een exclusief antimicrobieel middel dat in tegenstelling tot de standaardpatronen in het filterweefsel zelf wordt ingebracht. Deze technologie remt de groei van gevaarlijke microben en biedt continue, duurzame en effectieve extra bescherming gedurende de levensduur van het product om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van uw gezin te garanderen.Bekijk alle Ultimate modellen